De eerste maanden met je baby

Baby geboren? De eerste maanden zijn een bijzondere, maar soms ook overweldigende tijd. Bij de zorg van je baby gaan veel dingen intuïtief goed, maar veel ouders geven achteraf aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op het ouderschap. Soms is het moeilijk om uit alle goedbedoelde adviezen de juiste keuzes te maken, en te wennen aan alle veranderingen die het ouderschap met zich meebrengt. Met deze avond willen we op een laagdrempelige manier de volgende thema’s aan bod laten komen: Contact met je baby en het Ouderschap. Binnen het thema contact met je baby gaan we in op signalen van de baby in de eerste maanden, hoe je hierop kunt reageren, hoe je om kan gaan met huilen en het opbouwen van een goede hechtingsrelatie. Binnen het thema Ouderschap gaan we in op de verwachtingen versus realiteit van het ouderschap, hoe je elkaar als partner niet uit het oog verliest, en werk-privé balans. We bespreken hierbij zowel informatie uit wetenschappelijk onderzoek als concrete tips en ervaringen.

Voor wie? Voor nieuwe ouders. De voorlichtingsbijeenkomst kan het beste gevolgd worden als de baby tussen de 6 weken en 4 maanden oud is.

Wanneer? De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 november van 19.30-21.30 uur.

Waar? De voorlichtingsbijeenkomst wordt aangeboden via ODE Verloskundigenpraktijk te Lent (Thermion). Iedereen is hier van harte welkom!

Kosten en inschrijven? De bijeenkomst kost €7,50 per persoon. Klik hier om je in te schrijven via de website van Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen (VCCN).

flyer info bijeenkomst postnataal