Voorlichtingsbijeenkomst

Deze bijeenkomst duurt 2 uur en heeft als doel om ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met twee belangrijke thema’s: Contact met je baby en Ouderschap. Binnen het thema Contact met je baby gaan we in op signalen van je baby in de eerste maanden, hoe je hierop kunt reageren, omgaan met huilen, sensitief ouderschap en veilige hechting. Binnen het thema Ouderschap gaan we in op verschillende typen ouders, verwachtingen en behoeften van ouders rondom het ouderschap en hoe ouders elkaar kunnen ondersteunen in het ouderschap zonder elkaar als partner uit het oog te verliezen.

Voor wie? Voor zwangere vrouwen en/of hun partner. De voorlichtingsbijeenkomst kan het beste gevolgd worden tussen de 28ste en 36ste week van de zwangerschap.

Wanneer? De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 november van 19.30-21.30 uur.

Waar? De voorlichtingsbijeenkomst wordt aangeboden via ODE Verloskundigenpraktijk te Lent (Thermion). Iedereen is hier van harte welkom!

Kosten en inschrijven? De bijeenkomst kost €7,50 per persoon. Klik hier om je in te schrijven via de website van Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen (VCCN).

 

Slide1